Kalıcı Oje

Kadınlar için kişisel bakımda ojeler oldukça önemli yer tutarlar. Sürekli olarak ellerinin güzel görünmesini isteyenler için, ojeler en sık başvurulan görsel bakım ürünüdür.

Ojeler, belirli bir süre boyunca tırnakta ilk sürülen görünümünü korurlar. Sonrasında çatlama, çıkma ve çıkarılmadığı zaman tırnakta sararma yapması gibi nedenlerden dolayı tırnaktan çıkarılmaları zorunlu hale gelir. İş hayatı, ev hayatı ve daha bunun gibi birçok zaman alan iş ile ilgilenirken, oje sürüp silmek artık zahmet haline geliyor.

Kalıcı oje, oje sürmeyi sürekli olarak gerçekleştirilmesi gereken bir zorunluluk olmaktan kurtarır. Tırnak üzerinde uzun süre boyunca seçilen rengin kullanılabilmesine izin veren uygulama olarak nitelendirilmesiyle ve uzun süreli parlak, bakımlı görünümü korumasıyla kalıcı ojeler son yılların en popüler trendleri arasında yer alıyor. Kalıcı ojeler çok sayıda kadının ilk tercihi olmayı da başarmış durumdalar. Uygulama aşamasında mevcut olan rahatlığıyla, uygulama sonrasında görülen detaylarının tamamında memnuniyeti sağlayan özellikleriyle fark yaratan bir uygulamadır.

Hemen Randevu Al

Salonumuzdan 7 gün 24 saat boyunca web sitemiz üzerinden randevu alabilirsiniz. Tek yapmanız gereken aşağıdaki formu doldurup bize göndermek.