Erkek Epilasyon

İstenmeyen tüyler, birçok insan için hem konforsuz hem de can sıkıcı olabilir. Hatta bu durum ileri vakalarda kişilerin sosyal hayatını da olumsuz etkileyebilir, özgüven kaybı ve kimi zaman psikolojik sorunları da beraberinde getirebilir. Lazer epilasyon, tam da bu noktada mükemmel bir çözümdür.

Erkek Lazer Epilasyon Nasıl Çalışır?

Lazer epilasyon cihazının başlığı tarafından cilde atılan ışınlar ile cilt yüzeyi taranır. Kişinin cildine ulaşan ışınlar melanin adlı tüye rengini veren madde tarafından tutulur. Böylece lazer tarafından iletilen enerji, tüy yüzeyinde ısı enerjisine dönüşür. Tüyden, tüy köküne iletilen ısı, çok kısa süre içinde kıl kökünün tahrip olmasını sağlar. Kıl kökünde yer alan kök hücrelerin bu şekilde dforme edilmesiyle birlikte kişi, ilgili bölgede yer alan tüylerden sonsuza dek kurtulmuş olur.

Erkek Lazer Epilasyonda Tedavi Süreci Nasıl İşler?

  1. Tedavi öncesi uzmanlarımız tarafından hastanın istekleri dinlenir ve daha önce uygulama gerçekleştirilip, gerçekleşmediği öğrenilir. Ardından hastanın işleme tepkisi tespit edilir.
  2. Kıllanmanın sebebinin hormanal mi yoksa genetik mi oluduğunun tespiti gerçekleştirilir. Cilt ve kıl yapısı incelenerek nasıl bir tedavi yapılacağına karar verilir.
  3. Şartlarda anlaşılır ve uygulamaya geçilir.

Erkek Lazer Epilasyon Öncesi Dikkat Edilmesi Gerekenler?

  • Lazer epilasyon uygulama gerçekleşecek bölgede 20 gün öncesinden ağda ya da epilasyon cihazı ile kökten alım işlemi gerçekleştirilmemelidir.
  • Uzayan kıllar lazer uygulamasına gelmeden önce jiletle kısaltılmalıdır
  • Lazer epilasyon uygulamasından 15 gün öncesine kadar güneşe çıkılmamalı ve solaryuma girilmemelidir.
  • Uygulama yapılacak bölgedeki kıllara sarartma yapılmamış olması gerekmektedir.

Hemen Randevu Al

Salonumuzdan 7 gün 24 saat boyunca web sitemiz üzerinden randevu alabilirsiniz. Tek yapmanız gereken aşağıdaki formu doldurup bize göndermek.